Tuesday, November 24, 2009

~ku kembali~

ADOYAI!!

blogger-emoticon.blogspot.com

baru aku prasan yang aku telah melakukan satu kesilapan
aku terlalu leka, aku tak ambil berat pasal dirimu.
bkn aku tak kesah, aku sendiri punya bermacam masalah
(campur ngan masalah malas skali hahaha)

blogger-emoticon.blogspot.com
adoyai encik blog . ampuni daku kerana tak mengupdate dirimu.
mintak maap pada si peminat peminat "kipas susah mati ku" sebab terpaksa menunggu dengan penuh harapan. aku naik bus nak gi jamiah pon dgr ade org cakap.

"oh, rindu nye aku pada blogger yang comel itu."
"bile la agaknya bdk comel tu nak update blog dye?"
"aduh.. ape jadi kat blogger tu.. sayang muka comel, tapi tak update blog"
blogger-emoticon.blogspot.com
adeyh segan seyh

aku tahu korang semua rindukan aku, tapi jangan la open sangat ok.
nak gossip pasal kecomelan aku tu tengok la kiri kanan
ke saje nak aku dengar yea...

hahahha
da mule ngarot da sicomel memikat nieyh.. dush!!

well watever it is arini aku buka blog aku,
then aku pon tgk la kat update blog kengkawan aku.

adeke patut si mr luqi kacak tu pg tag aku dimasa aku tengah takde mood nak blogging
ape lagi. tercabar kecomelan aku. takkan aku nak kalah kepada dye. soooo

aku pon amik keputusan .. aku akan update blog skang gak!! hahahaha
jadi nantikan update2 dari org yang comel ini.. yeeehaaa.
blogger-emoticon.blogspot.com
da aku nak gi work on luqi nye tag, common bagi yang susah sikit boleh tak ha??


blogger-emoticon.blogspot.com
PS: aku kembali ke diriku yang dulu.. hehe comel kan??

till we meet again.. [-_-]
Op uLyA aQaMaH BiN Op HuSaMuDiN

5 comments:

ustaz aming said...

ulya mmg comel..dr dulu lg ak sedar hakikat 2..

LuRveHaTeR said...

thp pehrahsanh tabley blaa laa,ulyaa..huhu

Op uLyA said...

haha..
to ustaz: gile ar.. hahaha. thanx berd.. muah

to mak long: bluek enti jeles sejeles jelesnye. especially xde org gossip pasal kecomelan dye di atas coaster..

aimy said...

cumel?musykil333333.....

Op uLyA said...

hahaha.. ni lagi satu kes jeles.. bluek":P