Sunday, February 14, 2010

~bagi yang jiwang karat~



smalam 15.2.2010, maka tertambah la lagi satu angka blakang umor si jiwang hipokrit nie,
19 angka dicapai, 19 tahun beliau hidup dengan kejiwangan.

merupakan penulis blog yang aktif,
tidak menjaga ikthilat,
dan terkenal dengan kejiwangan dan kehambaran beliau dalam berkata-kata,
siapa kah beliau?? kenali dengan fakta dibawah

fakta pantas pendek tentang si penulis blog paling tak best:

1.) jiwang nak mampos, ayat puitis mengalahkan shakespeare
2.) muka tak hensem, aku lagi hensem.
3.) mood fesyen pelik2, aritu suka pakai hitam dicorakkan warna warni, skarang ske pakai serba putih.
4.) tak boleh hidup tanpa tenet, especially bab blogging, kalau tak blogging sehari boleh naik gila.
5.) sedang mengejar sang permata yang sehingga hari ini masih belum pasti statusnya.
6.) walaupun tak hensem tapi ramai gak ar peminat, aku rase pasal dye jiwang jer tu jer, last-last awek permainkan. nak>?jadi jangan jiwang jiwang ek.
7.)pandai bersilat,tapi kedekut ilmu taknak ajar, agaknya yuran blajar dye dulu mahal sangat kot sampai kedekut vavi.
8.) juga dikenali dgn sadis si budak sedih.
9.) tak boleh dipercayai . jangan bagi dye pegang barang nanti hilang.
10.) da masuk usia 19 tahun da arini, tak bley memain ke matang bro. hehe

pape pon dis, betapa teruk org kata kau,
betapa buruk rupa kau,
aku akan tetap menyayangi kau.

thanx sebab sudi dok kat jordan ngan aku. walaupun dulu kite tak berapa rapat tapi aku sangat hargai persahabatan kite. sebab skarang kita da bley pegang tangan,
makan suap,
cium pipi dan tempat2 yang sewaktu dengannya.

yang paling penting.

gua sayang you la bro.

ps: kau hutang aku sbaju hardrock cafe cairo , pegi balik bawah hyatt hotel tu, belikan gua satu lagi, nasib baik 220 GENEH JER...

till we meet again.. [-_-]
Op uLyA aQaMaH BiN Op HuSaMuDiN

12 comments:

Anonymous said...

BaDBoY - dia bkn jiwang hipokrit laa,,mmg btol2 jiwang...
huhu...

nd said...

happy birthday sahabatku..sads.

nd said...

happy birthday sahabatku..sads.

arifadela said...

hahaha....

Naqiyan Anis said...

sayang wooo baju ko tuhh..!

happy befday gop la sadis
hehh,name sebenar pe da??

NaZ!Ra HaN!M said...

haha atas tu kutuk gile2 ah..nsb bek part bwh tu ckp syang..sjuk sket ati die bce..haha

Op uLyA said...

to naqiyan: ko ar belikan kat aku, pastu pos ok.. nanti bayar la balik.haha smpai tak tau name kan kan... name dye tu rahsia. panggil jer sadis.

to nazira hanim: ahah dalam hati kasih sayang tiada batasan hhaha

sayaBerd said...

jgn la kate dia burok.
xbaek.
kate je muka ala ala monyet.
trsirat skit..

Anonymous said...

sang permata?
status nya sudah dicop..
huahua

Anonymous said...

isyh..walaupun GENiH JER..duit jugak tau..huhuhu

sofia said...

la,birthday dia ke??
haha..
bestnyer dah umor 19..
haha...

best bile dapat kwn yg selalu ade dgn kite =)

Anonymous said...

aku ni bila lagi nak 19 plak... btw,hepy burthday la untuk semua op2 rmc. yang lama diketepikan,yang kini semadikan. :)