Wednesday, November 10, 2010

update qada'


ye seperti biasa, gua gagal bersihkan sawang dekat blog gua ni.

si.ri.us. aku bukan saja-saja nak bagi bersawang balik, tapi aku banyak hal lah nak buat semenjak dua menjak ni.

1.)laptop aku rosak bermakna aku terpaksa format balik. sumpah takde benda mengarut dalam laptop, sumpah!

2.)aku ada exang. exang tahun 2 ini sangat menyakitkan, subjek tu ibarat nak bagi semua orang gagal gamaknya. tapi takpa orang kata cabaran, patut lah doktor ni ramai yang skema-skema, memang takde kerja lain, asik nak menghadap buku 24 jam. aaah kejadahnye gua bukan doktor, gua doktor gigi, kerja gua buang taik gigi , tutup lubang-lubang sudah lah!

3.)pindah, ye pindah! aku buat keputusan nak besarkan umah kami sekeluarga, jadi aku pindah bawah rumah lama, pergh. memang terbaek lah! gua tanya lu orang, sapa yang blajar obersea ada rumah sewa 2 tingkat. hek!

4.)aku banyak terlibat dengan program akhir-akhir ni. aku memang ada masalah nak cakap "no". orang cakap aku kata buleh, last-last keja bertimbun. -.-"

tapi apa-apa hal pon, aku dah relak dah sekarang, laptop dah format, pindah dah settle, program dah berjalan. harap semua doakan program-program yang aku urus tu berjalan dengan lancar ameeen..
_________________________________________________________________

gelapgelita: setiap kali gua nak bersihkan sawang kat blog, setiap kali tu lah gua tukar banner. apahal?

2 comments:

akuaqilah said...

selamat berbizzi.

Cidak said...

"sumpah takde benda mengarut dalam laptop, sumpah! "

kenapa perlu bagitahu benda ni,macam ada je..

'rumah kau 2 tingkat er,bapak besar'.


moga ukhuwah kita takkan putus air dicincang.