Saturday, December 12, 2009

~exam kot~


JAMA' MUANATH SALIM?

blogger-emoticon.blogspot.com
ENTAH LA..

JAMA' TAKSIR?
blogger-emoticon.blogspot.com
ADOYAI TAK SURE LA..


NASAB FE'EL MUDHORI'?
blogger-emoticon.blogspot.com
ISH.. TAK TAU LA..

JAZAM FE'EL MUDHORI'?
blogger-emoticon.blogspot.com
TAKYA TANYE LA WEYH. TAK TAU AR

ISIM MAUSUL??
blogger-emoticon.blogspot.com
EEEII.. TAK TAU AR!!

AFA'L KHUMSIH????
blogger-emoticon.blogspot.com
AAAAH TAK TAU TAK TAU TAK TAU TAK TAU TAK TAU!!!

Haaaaaaaa.. begitulah jawap otak
kecil ku ketika ku tanyekan tajuk2 exam yang nak masuk exam arab nie.. hati aku plak kate

"tula, org suruh pergi class,asik
tuang terlepas"
"cube la revise sikit"
"ko nie teruk doh ulya, last minute baru nak revise balik"

maka. aku pun berkata. aduh.. betol ar cakap hati aku, cakap otak aku,
ape yang aku tau dikala exam bakal mengunjung nie?


nothing kot..

haha okla hyperoblic ar kot nothing en.. ade la sikit2 tapi still kena study ar.

soo malam nie kite akan ade bersama lecturer kite

ENCIK NUAR SAAD TERBAAEEEK

bagi mata pelajaran biology

tadi dah harungi exam arab bersama-sama rakan2 seperjuangan yang lain
ok ke?

ok la.. boley la.. tak la teruk sangat. boleyh la.. hahaha.
tapi tanpa bantuan rakan2 ku,

LUQMAN TERKACAK

AZAM ASSASSIN
NUAR SAAD TERBAEEK
QON TERTAMPAN
MADI KOREAN BROTHERS
HANIP ZIKRI YANG TAKDE NAME PANGGILAN

takkan kami mampu mengharungi arab yang sangat mencabar tu adoyai.haha
takpela. nak totop jap, nak gi study bio dulu
sebab esok ade bio

so kami sebenarnya tgh ade hibernating mode nak study dulu
soo pasnie aku maybe jarang2 sikit nak post sebab tgh nak study. hehe

nota sampingan: malaun op yang aku target ngan blog aku tu da terase tapi da mula mengcover malu. biarla dye biar biar. haha.


till we meet again.. [-_-]
Op uLyA aQaMaH BiN Op HuSaMuDiN




2 comments:

ustaz aming said...

gaya cm mntap je arab ko.
tahniah la.

Op uLyA said...

srabo0ot la berd. mantap pe nyer.. haha