Friday, August 20, 2010

~ jordan memang bikin panas~

cuba korang pikir tgk,

arini jordan punya lah panas naik sampai 45 darjah weyh,
bayangkan macam mane lu orang nak survive kalau dah cuaca extreme gila..

selalunya takdelah panas macam nie, tapi ntah macam mane ntah skang nie jordan tengah kena heat blaze, memang sakit lah wa cakap sama lu. nak kuar pon seksa, nasib baik lah solat jumaat tu wajib, kalau tak maunye gua nak kuar rumah, itu pun lepas abes cepat-cepat gua lari takut kulit terbakar . gua takmau lah kan kulit gua hitam, nanti orang dah tak kenal dah, yelah biasenya gua terkenal dengan "kecerahan" kulit gua. hahahahaha
serious bai, panas gila, sampai tadi dah nak allhumalakasumtu dah! hahahahaha tapi yelah gua kan kuat semangat, gua pon tido lah nak elak dari allahumalakasumtu, hah bangun2 lagi 1jam buka puasa memang terbaek.

ok itu point nombor satu, yang keduanya....

JORDAN BLOCK BLOGGER.COM BEB!!! gua tak tau lah macam mana bloggers bloggers jordan nie nak cope up, memang mati la , takdapat jana pendapatan katanyaaa... kalau korang tengok, hah gua takleyh edit-edit saiz font, takleyh nak upload gambar, takleyh nak letak video, takleyh nak letak emoticon-emoticon comel . urgh. S.A.K.I.T.H.A.T.I lah ... panas gila, tak cukup dengan cuaca lu yang panas menguggat physical ku, ni lu bagi gua serangan mental plak. tahi tul.-.-"

grrrrr.. tak tau macam mane nak cakap lagi, nak pegi jumpa raja jordan gua kan pemalu, mana boleyh jatuh la standard gua. harap-harap, kerajaan jordan dapatlah betolkan keadaan, bagi pasang aircond satu negara ke shantek gak tol dak?

tulang ikan berterabur: gua nak final beb, doakan eh, dah la panas macam nie, macam mane nak study, kalau fail gua nak mintak rayuan dekat MINDEF bagitau alasan sebab jordan panas ok?

5 comments:

Afif Fahim said...

aik, kate kne block blogger tp boleh lak post...
hehe~gudluck!!!
;)

Op uLyA said...

haha nie guna backdoor..

budak said...

ulya...ko balik cmne pun, mesti org kenal nye..~HAHA~

Cidak said...

ulya terkenal dgan kecerahan kulit?

-hazen said...

hahaha untuk komen di atas