Saturday, September 25, 2010

~gotong royong~

pergh.. memang gua rasa dah tak leyh nak mengupdate blog dah kebelakangan nie,
busy nye tu, erghh.. tuhan je la yang tahu..

sorry lah, gua asik tak update je en,
sini ade keje, sana ade keje, budak hot la katakan hahahaha..

gua dah 5 hari berturut-turut bai pegi ke uni pukul 8 balik seiring dengan azan magrib.
time tuh, kepala pun buat keputusan nak gi masjid ke nak balik umah.
biasa lah, jadi student kat jordan nie,
orang kata biah islam tu kena kuat.
so gua terpaksalah balik rumah dulu. hahaha
(Sbenanye pegi gak masjid tuh, tapi yelah claim nanti ilang pahala, ye dak?)

gua incharge mentasjeel (register) student-student baru,
gua ade exam makeup paper yang gua tak score,
gua kena amik student baru dekat airport,
gua kena amik student lama yang ponteng dekat airport.
macam-macam lah gua rasa gua punya kerja kebelakangan ni.

facebook pon gua tak layan skejap,
serious!

tapi pape pon, skang dah slamat,
gua dah tak bape nak busy,
tinggal nak masuk kelas je and blaja subject tahun 2 alhamdulillah..

insyallah akan terus mengupdate ape-ape yang istimewa.. INSYALLAH lah en. keh3..

tulang ikan berterabur: gua rasa nak cakap guna ana enta lah.... setuju?

5 comments:

OREOO said...

cayalah ulyaaa.
nak lari tajuk kejap,
HILAL TUNANG DGN SAPEEEEE :P

13 said...

wa...mmg bz bai

sila la jdi senior mithali...aku lak wat onar untuk permai..haha

-hazen said...

gua kena amik student lama yang ponteng dekat airport.


ish2. bukan dulu kita dah bincang dah ke dalam mesyuarat batch kita fasal ni? asal ada lagi yang tuang ni?

kuajaa la!

-izzati-lukman- said...

setuju!

Anonymous said...

aku setuju...