Friday, October 1, 2010

~ujian~

ceh,

memula, diorang kata aku leyh naik taun 2,
gua dah siap sedia study,
beli lecture note,
tolong arab buat lecture ape bala semua,
then tetiba da 2 minggu masuk kelas, diorg kata aku takleyh naik plak.

pergh...

memang ujian,
tapi apa-apa hal , gua nak tentang jugak,
dah bagi keputusan then senang2 nak tarik balik,
insyallah aku akan jmpe president university aku nak fight for my right.
insyallah.. DOAKAN EH...

papehal,
in the worst case scenario, misalnye aku betol kena repeat year,
aku berazam nak tingkatkan bahasa arab aku,
aku nak biar cakap bahasa arab tu nanti , bley bantai debat dengan orang arab tepi jalan ,
tak pon, atleast gua dapat tackle awek arab cukup lah ( hehe melawak je ye dini.. wink3)

tapi aku hussnuzon,
mungkin ade hikmahnye,
mungkin ade jalan yang telah disusunNYA,
aku redha jela.
and aku akan ikut flow yang dye dah tetapkan dekat aku. tgk lah macam mane..


gelapgelita: aku akan try buat buku bahasa arab, ilham dari senior imran, sebaik melangkah ke tahun 4 insyallah... :)

8 comments:

13 said...

sabar n tabah....lu boleh kalau lu sabar n tabah...

gua doa lu dpt naik 2nd year...lwan habis-habisan ok..

pasal buku tu,gua sokong 100 %,kan gua ada sebut time gi amik cidak aritu...lu pny arab ammi power bai...cme kne msok agi dalam..kerompem lu masyee nanti...ape2 hal lu kne jmpe DIA dlu...bru lu jln wat keje...wokei?

faiq zaini said...

ak co-writer tau.
hehe

Akhyar said...

Allah ma'ak!

-hazen said...

sempat lagi mengatai tuh!

kalau gua dini gua kasi backhand je ni.

heh!

relaks brader, ujian ni.

ingat senang2 Tuhan nak masukkan lu dalam syurga?

ada bayarannya der. tak free.

harap2 inilah salah satunya.

aminnn.

-aMiR SYuKRi- said...

"hehe melawak je ye dini.. "

part nie plg best..

Berd said...

Kena bersedia zahir dan batin. Bab-bab batin tu boleh cari gua.

jari | jemari said...

semoga dipermudahkan pekerjaan :)

Op uLyA said...

to 13 , akhyar, jari: insyallah syukran , tapi dah dapat dah pon final verdict, thanks anyways for the support..

to sadis , amir: haha kena jaga gak bai, kang melepas kang tertonggeng gua.

to berd: gua syak lu gerenti dah sedia habes en, yelah dah ade minyak istimewa.

to faiq: insyallah faiq, ;) thanx gile weyh support aku. sorry la, ive tried my best...