Friday, December 24, 2010

~of winter 2010~




ceh tajuk ala-ala literature PMR, yelah orang kata result baru keluar, idea masih fresh, alhamdulillah result gua ok je, dapat top student malaysia overall. terimakasih kepada mak ayah, guru-guru, kawan-kawan dan semua lah yang tolong gua capai objektif.

ceh MIMPI!

hari ni lepas solat maghrib gua dah telentang tido, gua tahu jahil sangat tido lepas maghrib tapi gua penat lah bradeh!

anyhu, alhamdulillah bangun kul 9.30 kalau tidak compem gua telepas isyak heh!

ok lupakan dan amik teladan, jangan tido lepas maghrib nanti lu orang tak ley tido satu malam . haha.

gua buat blog atas 2 dasar, sampaikan fikrah dan update tentang hidup gua di sini dan so far perjalanan hidup gua di winter taun nie sangat seronok sekali. =)

memula winter sumpah datang lambat, gua dah hilang semangat, gua ingat tak mau winter dah, orang kata banyak buat dosa lah, global warming lah apelah, tapi papepon kita serahkan kepada ALLAH . hanya DIA yang mengetahui segala.

gua nak update pasal hidup gua kali ni dengan mudah dan cepat, supaya tak bazir masa. orang kata sampai point cukup sudah.

1. gua habis exam 2nd dan tak lama lagi final~
2. salji sudah turun. woot woot. ^_^


3. gua menang debat 1 Malaysia .


4. selesai tugas gua jadi 3 biro program skali gus.


5. glee episodes tuk tahun nie dah abes.
6.barbeque batch MEP09 berjaya dengan lancarnya. hehe

nak cite satu-satu gua takut sampai esok tak abes. gua tunjuk gambar sikit-sikit sudah ye dak?

ps: nie memang kes pemalas nak update blog sbenanye. hahaha tapi next post insyallah gua cite sikit fasal Chirstmas pulak. hah jangan nak pikir serong dengar gua cite baru lu orang buat keputusan.

2 comments:

shena said...

ari tu akhwt ada la buat mesyuarat MT batch.kitaorg setuju xkan guna MEP09 lagik .sebaliknya guna penjenamaan baru JUST09..allahua3lam

eida said...

fuyoh! main salji kot... ble la nk mrase... huk huk