Saturday, March 26, 2011

~tak paham~


tak sampai 24 jam aku post pasal seniors(klik disini) , macam-macam respons aku dapat.

cop kejap.

yang positif tu offcourse aku tak kesah yang sebaliknya tu. aku tak tau nak classify as negatif or undecided.

sebab seolah-olah korang discourage aku.

apa? marah? tak puas hati yang aku cakap batch kita nie bila sembang tak berunsur ilmiah, tak matang. macam tu? masalah nie bukan la kat batch kita je. aku rasa semua batch ade camni, tapi tu lah, lets be different lah.

come on la friends. open your eyes

YOU KNOW ,THAT I KNOW, THAT YOU KNOW ,THAT I KNOW, THAT YOU KNOW, BUT YOU ACT ,AS IF, YOU DONT KNOW ,THAT I KNOW, THAT YOU KNOW, THAT I KNOW, THAT YOU KNOW.

stop kidding yourselves. memang la aku tak nafikan ada la masa-masa aku sembang dengan korang benda-benda isu berilmiah. especially kalau lepak dengan budak rumah FURQON. jadi jangan la amik personal. aku cakap in general. dalam 10 gathering ramai-ramai, maybe sekali 2 je yang betol-betol ade nilai tambah.

aku bukan nak jatuhkan batch aku sendiri.. sila paham.
ini cara aku nak tegur mereka-mereka yang tak duduk dalam satu group, yang tak berbincang benda-benda isu semasa. sila la paham sebab skarang ni aku dah tak paham kenapa respons korang macam .. macam.. macam tu lah.

sangat sedih kalau orang tegur dengan cara macam ni pon tak boleh. most of all aku nak AJAK KITA SOCIALIZE with the people around us.

ok kalau aku salah, maafkan.

korang ingat ape? aku nak ampu senior? ape aku dapat?

you know, for a batch with many similarities with me, i find it offensive seeing the fact korang tak paham lagi aku. 0.o

yela. maybe korang tak berada kat tempat aku. aku mintak maaf kepada MEJ09. dan dengan kesal sampai skarang masih tak paham aku lagi.

salam sayang dari aku yang banyak salah. =/

nak stick dengan opinion korang silakan. tapi yang aku tahu. i have no hard feelings despite your negative perception towards me.

KENAPA NAK AMIK PERSONAL? WALHAL AKU CAKAP SECARA GENERAL, TAK ATTACK IN SPESIFIC.

"ada 1001 cara nak bersangka baik, korang kena pilih satu je"



___________________________________________________________________

ps: aku dah cakap. yang post "seniors" tu self monolog. takde niat di hati nak salahkan mana-mana pihak, sebab aku sendiri pon masih tak cukup matang. maaf lagi skali.

ps2: baru sembang dengan beberapa orang batch kita pasal nie tadi dan aku dah agak dah respon seperti ini mesti ade. tapi aku tak sangka la datang dari "kau" , ye "kau" yang aku anggap dah paham SANGAT dengan aku.

ps3: MINTAK TOLONG YANG NAK RESPON POST NI, JANGAN ANON, SILA CAKAP FACE TO FACE.


10 comments:

Nveil said...

pantang betei nampak gambar lelaki bebanyak ni. tergoda tahu? tergoda!

keh keh keh

ahmad nazreiy said...

takpe ulya. they need times to understand, aku rase.

btw, best2. :)

Kun Zalameyh said...

aku jugak yg paham ang kan ulya kan....

W M Najib said...

harap tiada yang terasa dengan post ni. :)

Cidak said...

kih kih

zafran haikal said...

aku sayaaaaaaaanggggggg ulyaaaa :DD

BuDaK said...

ulya...we're still brothers kan? chill la eh..

Anonymous said...

salam..ulya..bley sy nk email awk,sy ade nk anta 1 email dkt awk nk tringin nk minx ur opinion..bley x?tp hal ne xdela mslh dunia,it's about relation..kalu awk x kisah la..btw,tenkiu..salam..

face to face said...

ulya ni rajin n suka tgk die snyum..

Op uLyA said...

thAnx guys ;)

anon: sure, wailing_werewolf@yahoo.com

face to face : erk.. sape nie?